Recept

Závitky ze srnčího masa v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20692

Ingredience

NÁPLŇ
1 dl Citronová šťáva
80 g Mouka polohrubá
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
30 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
120 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
Závitky ze srnčího masa v těstíčku
1 ks Cibule
20 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel kudrnka
50 g Salám měkký
600 g Srnčí kýta
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 031kJ
4% Sacharidy 14 g
39% Tuky 29 g
15% Sodík 302 mg
68% Bílkoviny 38 g

Závitky ze srnčího masa v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Z očištěné a odblaněné kýty nakrájíme plátky, které naklepeme a osolíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme na kostičky nakrájený salám, vmícháme jedno vejce, nasekanou petrželku a osolíme. Necháme ztuhnout a prochladlou náplň rozdělíme na připravené plátky masa. Svineme a převážeme nití.

2

Ze dvou vajec, piva a mouky připravíme těstíčko, vmícháme nastrouhaný sýr a osolíme. Závitky obalíme v těstíčku a smažíme ze všech stran na rozehřátém tuku a zakapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept