Jednoduchý recept

Švédská omáčka k vepřovému masu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20704

Ingredience

250 g Džem jablečný
20 g Hořčice Dijonská
30 g Křen
200 g Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 682kJ
3% Sacharidy 12 g
53% Tuky 40 g
15% Sodík 304 mg
1% Bílkoviny 1 g

Švédská omáčka k vepřovému masu postup přípravy receptu:

1

Čerstvý křen nastrouháme najemno a nasypeme do misky. Lehce osolíme a opepříme. Přidáme majonézu, jablečný džem a francouzskou hořčici. Vše spolu dobře promícháme a necháme hodinu uležet, aby se suroviny spolu chuťově smísily.

2

Tato omáčka je velmi chutná a hodí se nejlépe k pečenému nebo grilovanému vepřovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept