Jednoduchý recept

Tatarská omáčka po francouzsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 20706

Ingredience

40 g Majonéza
10 ml Ocet vinný
400 ml Olej rostlinný
20 g Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,059 kcal
Kilojoule 4 430kJ
0% Sacharidy 1 g
153% Tuky 115 g
13% Sodík 267 mg
17% Bílkoviny 9 g

Tatarská omáčka po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Nejprve si uvaříme pět vajec natvrdo. Necháme vychladnout, oloupeme a vybereme pouze žloutky.

2

Vidličkou rozmělníme žloutky spolu se solí a pepřem na kašičku. Pomalu přiléváme olej s octem a stále kvedláme. Nakonec přisypeme jemně posekanou pažitku a smícháme s majonézou.

3

Hotovou omáčku necháme chvíli odležet, aby se všechny chutě propojily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept