Jednoduchý recept

Ostrá omáčka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20711

Ingredience

50 ml Balsamico ocet
1 ks Chilli paprička
25 g Cibule
10 g Estragon
25 g Hořčice Dijonská
20 g Kapary
10 g Kerblík
250 ml Olej olivový extra panenský
10 g Pažitka
1 špetka Pepř cayenský
10 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 532kJ
2% Sacharidy 8 g
85% Tuky 64 g
3% Sodík 68 mg
6% Bílkoviny 3 g

Ostrá omáčka postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme olej a ocet, přidáme sůl a pepř.

2

Petrželku, kerblík, estragon, cibuli, pažitku a kapary pokrájíme najemno a přisypeme do mísy. Přidáme lžíci hořčice a podle chuti chilli papričku. Vše důkladně promícháme. Ostrost omáčky závisí na množství cayenského pepře a velikosti papričky.

3

Omáčka je vhodná k telecímu a skopovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept