Jednoduchý recept

Chlebová panádová nádivka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20715

Ingredience

250 g Chléb pšeničný (bílý)
300 ml Mléko plnotučné
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 850 kcal
Kilojoule 3 557kJ
39% Sacharidy 141 g
25% Tuky 18 g
97% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Chlebová panádová nádivka postup přípravy receptu:

1

Bílý chléb bez kůrky natrháme na kusy a namočíme v horkém mléce. Přidáme větší špetku soli a promícháme. Namáčíme několik sekund, aby byl chléb zcela nasáklý mlékem.

2

Pánev rozpálíme a chléb s mlékem na ni vyklopíme. Takto chléb vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Pánev odstavíme a necháme vychladnout.

3

S různými přísadami se používá jako nádivka především do ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept