Jednoduchý recept

Panádová nádivka z mouky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 20717

Ingredience

150 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 905 kcal
Kilojoule 3 788kJ
31% Sacharidy 110 g
58% Tuky 44 g
12% Sodík 245 mg
31% Bílkoviny 17 g

Panádová nádivka z mouky postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo, osolíme a přivedeme k varu. Nevaříme, pouze necháme probublat a ihned sejmeme z plotny. Za stálého míchání přisypeme mouku.

2

Vyklopíme na rozpálenou pánev a vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Necháme vychladnout.

Poznámka

Tato nádivka se používá s různými přísadami do masových rolád.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept