Ústřice s citrónem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Vápník
66 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzavřené čerstvé ústřice otevřeme speciálním nožem určeným na otvírání ústřic. Otvíráme tak, že hlubší stranu skořápky ústřice držíme v ruce a mělčí stranu odklopíme.
  • 2
    Otevřené ústřice na míse proložíme drceným ledem a servírujeme s kolečky citronu.
  • 3
    Ústřice se vysrkne syrová pokapaná citronem podle chuti.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.