Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20728

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 ks Humr
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
3 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 914kJ
5% Sacharidy 17 g
120% Tuky 90 g
68% Sodík 1 g
130% Bílkoviny 73 g

Humr s citronem postup přípravy receptu:

1

Připravíme větší hrnec s vodou, do které dáme cibuli, 3 dl bílého vína, sůl a očištěnou kořenovou zeleninu.

2

Vodu se zeleninou přivedeme do varu, uchopíme živého, umytého humra za ocas a rychle ho hodíme po hlavě do vařící vody, aby se netrápil.

3

Humra vaříme 20 minut, vývar i s humrem necháme vychladnout.

4

Maso vybereme z krunýře a nakrájíme na kostky.

5

Humra servírujeme na talíři s plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept