Recept

Perkelt z králičího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20743

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
1000 g Králičí maso
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprikové lusky čerstvé
50 g Sádlo škvařené
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 107kJ
1% Sacharidy 5 g
35% Tuky 26 g
22% Sodík 438 mg
95% Bílkoviny 53 g

Perkelt z králičího masa postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova. Přidáme omyté, osušené porce králíka, osmahneme a vmícháme mletou papriku. Osolíme, zalijeme trochou vývaru a dusíme. Během dušení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme vínem a vývarem.

2

Po chvíli přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a vše dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept