Recept

Škvarková pomazánka s lečem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 20747

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
500 ml Lečo sterilované
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Vegeta
5 ks Vejce slepičí
750 g Vepřové škvarky

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 964 kcal
Kilojoule 4 033kJ
3% Sacharidy 12 g
51% Tuky 39 g
29% Sodík 573 mg
252% Bílkoviny 142 g

Škvarková pomazánka s lečem postup přípravy receptu:

1

Vepřové škvarky a sterilované lečo společně umeleme. Přidáme rajčatový protlak, papriku, hořčici, koření a sůl. Nakonec do směsi vmícháme vejce a vše chvíli povaříme.

2

Vychladlou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept