Recept

Polévka s telecím kolenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 265 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 240 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20765

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
2 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Sůl
1 kg Telecí koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 270kJ
8% Sacharidy 29 g
161% Tuky 121 g
27% Sodík 533 mg
66% Bílkoviny 37 g

Polévka s telecím kolenem postup přípravy receptu:

1

Telecí koleno nebo hruď omyjeme, vložíme do hrnce, osolíme a dáme vařit společně se zeleninou a celým pepřem. Hned od začátku varu sbíráme lžící z povrchu vzniklou pěnu. Polévku vaříme pomalu asi 4 hodiny.

2

Uvařené maso opatrně vybereme, oddělíme od kosti, pokrájíme a vrátíme do scezeného čistého vývaru.

3

Pokud máme rádi v polévce mrkev, tak čerstvou, očištěnou a pokrájenou, přidáme 20 minut před koncem vaření.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept