Recept

Hovězí polévka se zeleninou a vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20768

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
80 g Fazolové lusky zelené
200 g Hovězí maso přední
80 g Hrášek
150 g Kapusta hlávková
100 g Květák
1 ks Mrkev kořen
0,5 dl Olej slunečnicový
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
0,5 l Voda pitná
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 893kJ
5% Sacharidy 18 g
7% Tuky 5 g
30% Sodík 600 mg
26% Bílkoviny 15 g

Hovězí polévka se zeleninou a vínem postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso pokrájíme na kousky a dáme vařit do osolené vody.

2

Připravíme si očištěnou, pokrájenou zeleninu. Když je maso poloměkké, přidáme do vývaru nadrobno nakrájenou cibuli, kterou jsme zpěnili na oleji a všechnu zeleninu, kromě rajčat.

3

Rajčata spaříme, nakrájíme na kostičky a před koncem vaření je vložíme do polévky. Ještě přilijeme 2 dl vína, dochutíme solí a odstavíme z plotny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept