Zdravý recept

Polévka se skopovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 215 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20776

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 ks Mrkev kořen
6 polévková lžíce Nudle domácí
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 ks Rajčata
0,5 kg Skopová kýta
1 polévková lžíce Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 138kJ
9% Sacharidy 31 g
92% Tuky 69 g
20% Sodík 402 mg
30% Bílkoviny 17 g

Polévka se skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Skopovou kýtu omyjeme, odblaníme a odkrájíme tučné části. Maso dáme vařit do osolené vody. Přidáme kořenovou zeleninu, celou cibuli opečenou ve slupce na plotně, pokrájené rajče a celý pepř. Vaříme do doby, až maso bude měkké, přibližně 2-3 hodiny. Vývar scedíme, maso nakrájíme na kousky a vrátíme do polévky. Krátce zavaříme domácí nudle.

2

Polévku servírujeme s drobně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept