Jednoduchý recept

Nádivka z koroptvičky s panádou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20780

Ingredience

250 g Chléb pšeničný (bílý)
250 g Koroptev
300 ml Mléko plnotučné
1 špetka Muškátový oříšek
200 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 772 kcal
Kilojoule 3 231kJ
10% Sacharidy 37 g
75% Tuky 57 g
32% Sodík 637 mg
49% Bílkoviny 28 g

Nádivka z koroptvičky s panádou postup přípravy receptu:

1

Bílý chléb namočíme do osoleném horkého mléka, chvilku necháme nasáknout a vylijeme na rozpálenou pánev. Za občasného míchání necháme odpařovat tak dlouho, až vznikne středně husté těsto - panáda.

2

Čtvrt kila předem uvařeného koroptvího mletého masa smícháme se žloutky a vychladlou panádou. Osolíme, opepříme a přidáme špetku mletého muškátového oříšku. Vypracujeme hladké těsto. Teprve nyní zapracujeme do těsta máslo a nádivku dáme do chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept