Jednoduchý recept

Ančovičky v marinádě

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 195 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 20783
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

400 g Ančovička - filety
12 g Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
36 ml Citronová šťáva
60 ml Olej olivový
12 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
12 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 249kJ
1% Sacharidy 2 g
30% Tuky 23 g
10% Sodík 201 mg
37% Bílkoviny 21 g

Ančovičky v marinádě postup přípravy receptu:

1

Filety dobře omyjeme a osušíme. Smícháme všechny ingredience. Vzniklou omáčkou přelijeme připravené maso, osolíme a opepříme.

2

Přikryjeme fólií a necháme 3 hodiny marinovat v chladu.

3

Podáváme studené.

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Ančovičky v marinádě
Výborné smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept