Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 20792
Kategorie: Zelenina

Ingredience

6 g Bazalka
150 g Brambory
40 g Celer řapíkatý
1 stroužek Česnek
70 g Cibule
100 g Cuketa
220 g Fazole bílé
120 g Fazolové lusky zelené
220 g Hrášek
50 g Mrkev kořen
100 g Pancetta
6 polévková lžíce Pesto rajčatové
15 g Petržel kudrnka
12 ml Protlak rajčatový
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
50 g Sádlo škvařené
3 g Šalvěj čerstvá
40 g Sýr Parmezán
150 g Těstoviny konzumní
3000 ml Vývar drůbeží
150 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,133 kcal
Kilojoule 4 741kJ
18% Sacharidy 63 g
47% Tuky 35 g
110% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 27 g
Minestrone alla genovese

Minestrone alla genovese postup přípravy receptu:

1

Na rozpuštěném sádle osmažíme pokrájenou cibuli, česnek, šalvěj a pancettu. Vše osmažíme do zezlátnutí. Přidáme pokrájený celer, mrkev, oloupané, ale nenakrájené brambory a necháme vařit 5 minut. Poté přilijeme rajčatový protlak, přisypeme pokrájená rajčata, petržel, bazalku a fazole, které jsme nechali máčet přes noc ve studené vodě.

2

Vše hodně opepříme, zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené necháme vařit 2 hodiny, občas promícháme. Brambory, které se varem nerozpadly, rozšťoucháme vidličkou. Do omáčky přisypeme pokrájenou cuketu, hrášek, fazolky, zelí a těstoviny. Vaříme do změknutí těstovin.

3

Servírujeme s 1 lžící pesta, posypané strouhaným parmezánem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept