Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20798

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
200 g Kukuřice cukrová
1 ks Mrkev kořen
100 g Nudle domácí
0,5 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
600 g Uzené maso vařené
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,034 kcal
Kilojoule 4 326kJ
8% Sacharidy 30 g
237% Tuky 178 g
29% Sodík 590 mg
24% Bílkoviny 13 g

Istrijská minestra postup přípravy receptu:

1

Do vody dáme vařit uzené maso spolu se zelenými fazolovými lusky.

2

Vaříme asi 10 minut a ihned přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, bobkový list a kukuřici. Osolíme, opepříme a vaříme doměkka.

3

Mezitím si uvaříme zvlášť těstovinu, uvařenou scedíme.

4

Na oleji usmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní oloupaná pokrájená rajčata, ještě krátce orestujeme a spolu s těstovinou přidáme do polévky.

5

Před podáváním maso vyjmeme z polévky, pokrájíme na menší kousky a vrátíme zpět.

6

Polévku dochutíme několika kapkami octa podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept