Begova čorba

150 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze slepice pokrájíme a dáme vařit do osolené vody společně s kořenovou zeleninou. Zvlášť v menším kastrolu si uvaříme bamju (okra) s rýží. Když je slepice uvařená, přidáme do polévky uvařenou bamju s rýží, dosolíme podle chuti a vaříme ještě 10 minut.
  • 2
    Poté čorbu ochutíme šťávou z 1 citronu, hrnec s polévkou odstavíme a zamícháme do ní smetanu s rozšlehanými žloutky. Už nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.