Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20800

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 496 kcal
Kilojoule 2 076kJ
5% Sacharidy 17 g
157% Tuky 118 g
26% Sodík 521 mg
65% Bílkoviny 37 g

Begova čorba postup přípravy receptu:

1

Maso ze slepice pokrájíme a dáme vařit do osolené vody společně s kořenovou zeleninou. Zvlášť v menším kastrolu si uvaříme bamju (okra) s rýží. Když je slepice uvařená, přidáme do polévky uvařenou bamju s rýží, dosolíme podle chuti a vaříme ještě 10 minut.

2

Poté čorbu ochutíme šťávou z 1 citronu, hrnec s polévkou odstavíme a zamícháme do ní smetanu s rozšlehanými žloutky. Už nevaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept