Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 20803

Ingredience

60 g Celer řapíkatý
75 g Chléb pšeničný (bílý)
60 g Cibule
60 g Cuketa
400 g Fazole bílé
250 g Kapusta hlávková
40 g Mrkev kořen
48 ml Olej olivový
24 ml Olej olivový extra panenský
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
185 ml Víno červené
1000 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 946 kcal
Kilojoule 3 956kJ
24% Sacharidy 87 g
34% Tuky 25 g
56% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 31 g

La ribollita postup přípravy receptu:

1

Olej necháme rozpálit ve velkém hrnci, osmažíme na něm pokrájenou cibuli, mrkev, celer a česnek. Necháme chvíli smažit. Přidáme cuketu pokrájenou na menší kousky a necháme povařit cca 5 minut.

2

Přisypeme fazole, povaříme 5 minut a přidáme pokrájená rajčata.

3

Poté vložíme pokrájenou kapustu a necháme lehce zavadnout.

4

V této fázi k zelenině přilijeme víno a vývar a necháme 40 minut vařit. Chléb zbavíme kůrek a pokrájíme na kostičky cca 2,5 cm. (Chléb by neměl být čerstvý.) Přidáme k zelenině, zamícháme a pokrm odstavený z plotny necháme 30 minut odstát.

5

Servírujeme teplé, nikoliv horké, zakapané olivovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept