Jednoduchý recept

Obloha po pekařsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20820

Ingredience

8 ks Brambory
1 ks Cibule
300 ml Hovězí vývar základní
70 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 006kJ
6% Sacharidy 23 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 273 mg
11% Bílkoviny 6 g

Obloha po pekařsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli pokrájíme nadrobno a orestujeme na másle do růžova.

2

Brambory očistíme a celé vaříme v osoleném a opepřeném vývaru 20 minut. Vybereme menší brambory, aby se nemusely vařit příliš dlouho. Uvařené brambory scedíme, nakrájíme na plátky a ještě teplé podáváme.

3

Na talíř klademe plátky brambor a přeléváme osmahnutou cibulkou i s máslem, ve kterém se restovala. Můžeme přelít i vypečenou šťávou z masa, ke kterému je obloha určena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept