Jednoduchý recept

Kmínová čorba

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20837

Ingredience

2 krajíc Chléb konzumní
1 polévková lžíce Kmín celý
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
0,5 polévková lžíce Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 722kJ
5% Sacharidy 18 g
12% Tuky 9 g
14% Sodík 284 mg
9% Bílkoviny 5 g

Kmínová čorba postup přípravy receptu:

1

V hrnci připravíme z oleje a mouky světle hnědou jíšku. Jakmile jíška začne chytat hnědou barvu, zalijeme ji vodou, přidáme kmín, sůl a vaříme čtvrt hodiny.

2

Ke konci vaření pustíme do polévky jedno vejce, lehce promícháme, přidáme lžíci nadrobno nasekané zelené petrželky, dosolíme podle chuti a odstavíme.

3

Čorbu podáváme s osmaženými kostičkami chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept