Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20894

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mateřídouška
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 polévková lžíce Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Vývar z hovězích kostí
1 kg Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
8% Sacharidy 29 g
24% Tuky 18 g
66% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Polévka z řepy postup přípravy receptu:

1

Umytou řepu dáme vařit s cibulí, mateřídouškou a petrželkou. Když je řepa měkká, oloupeme ji nožem, propasírujeme přes síto (nebo rozmixujeme). Propasírovanou řepu vložíme do 1 l horkého telecího vývaru, zamícháme, osolíme podle chuti a ještě vaříme 10 minut.

2

Před dokončením do polévky vmícháme máslo a žloutek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept