Recept

Závitky z jeleního masa s vejci a celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20909

Ingredience

50 g Anglická slanina
2 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
20 g Cibule
1 ks Citrony
1 špetka Jalovec
600 g Jelení kýta
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Nové koření celé
100 g Okurky
2 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
60 g Tuk
1 špetka Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 654kJ
5% Sacharidy 19 g
24% Tuky 18 g
32% Sodík 634 mg
62% Bílkoviny 35 g

Závitky z jeleního masa s vejci a celerem postup přípravy receptu:

1

Plátky masa naklepem a naplníme na kostičky nakrájeným celerem, okurkami, na nudličky nakrájenou anglickou slaninou, cibulí a vařeným vejcem.

2

Svineme a převážeme nití. Osolíme, opepříme a osmahneme na tuku. Přidáme koření, citronovou kůru a podlijeme. Dusíme pod pokličkou do měkka.

3

Hotové závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme. Nakonec přidáme citronovou šťávu, víno a společně povaříme. Závitky v omáčce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept