Recept

Polévka z ryb a s paprikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20953

Ingredience

400 g Bělice
2 ks Cibule
400 g Jeseter ruský
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
6 ks Paprika zelená
5 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 688kJ
4% Sacharidy 13 g
10% Tuky 8 g
27% Sodík 549 mg
33% Bílkoviny 18 g

Polévka z ryb a s paprikou postup přípravy receptu:

1

Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.

2

Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.

3

Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.

4

Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.

5

Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept