Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 20954

Ingredience

2 ks Cibule
3 ks Feferony
100 g Nudle domácí
1 dl Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
1500 g Vnitřnosti z kaprů
1 l Voda pitná
300 ml Víno bílé
5 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 547kJ
5% Sacharidy 19 g
34% Tuky 26 g
26% Sodík 526 mg
6% Bílkoviny 3 g

Rybí čorba postup přípravy receptu:

1

Z různých zbytků sladkovodních ryb uvaříme vývar:

2

hlavy ryb, páteře, vnitřnosti, ploutve dáme do osolené vody, přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a celý pepř a vše vaříme přibližně 20 minut.

3

Mezitím v druhém hrnci na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme oloupaná pokrájená rajčata na kostky, nakrájené zelené papriky na nudličky, drobně nasekaný česnek a vše posypeme sladkou paprikou, zamícháme, krátce znovu orestujeme, přilijeme bílé víno a 1 litr scezeného rybího vývaru. Vaříme do změknutí zeleniny.

4

Pak přidáme obrané maso z ryb, nakrájené feferonky, dochutíme pepřem, solí a zavaříme domácí nudle, které vaříme přibližně 5 - 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept