Jednoduchý recept

Talleyrandova obloha

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20977

Ingredience

100 g Játra husí
100 g Lanýž
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Gruyére
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
250 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 647 kcal
Kilojoule 2 706kJ
14% Sacharidy 50 g
54% Tuky 40 g
17% Sodík 340 mg
38% Bílkoviny 21 g

Talleyrandova obloha postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Vložíme do mísy a vmícháme máslo. Na pánvi rozpustíme 50 g másla, husí játra pokrájíme na větší kostky, lanýže na proužky a na másle obojí osmažíme. Oba sýry nastrouháme na jemném struhadle a spolu s játry a lanýži vmícháme do těstovin. Osolíme a opepříme.

2

Na talíři upravíme makarony do věnce a zalijeme šťávou z pečené drůbeže, pro kterou je tato obloha určena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept