Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2098

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
500 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 886kJ
4% Sacharidy 16 g
399% Tuky 299 g
11% Sodík 213 mg
14% Bílkoviny 8 g

Dušená mrkev nasladko postup přípravy receptu:

1

Mrkev nastrouháme, přidáme hrášek, sůl, cukr a dáme vařit.

2

Když je mrkev měkká, uděláme světlou jíšku z másla, oleje a hladké mouky.

3

Když je jíška hotová, přidáme ji k mrkvi, povaříme a přidáme dle chuti cukr, sůl a trochu octa.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept