Jednoduchý recept

Obloha z Toulouse

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 20980

Ingredience

10 g Jíška instantní
100 g Kohoutí maso
100 g Lanýž
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Telecí brzlík
100 ml Víno madeira
600 ml Vývar z hovězích kostí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 898kJ
2% Sacharidy 9 g
14% Tuky 11 g
31% Sodík 617 mg
30% Bílkoviny 17 g

Obloha z Toulouse postup přípravy receptu:

1

Kohoutí maso a telecí brzlík nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky a lanýže na proužky. Vše vložíme do hrnce, podlijeme vývarem a madeirou, zasypeme jíškou, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Vaříme odkryté a občasným promícháním kontrolujeme hustotu pokrmu.

2

Tato obloha je vhodná k nadívané drůbeži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept