Jednoduchý recept

Telecí pečínka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21016

Ingredience

1 dl Olej olivový
1 polévková lžíce Sůl
1 kg Telecí plec
1 dl Víno bílé
8 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
1% Sacharidy 3 g
29% Tuky 22 g
24% Sodík 478 mg
59% Bílkoviny 33 g

Telecí pečínka postup přípravy receptu:

1

Telecí maso omyjeme, posolíme, potřeme olejem a vložíme do pekáče,

2

maso obložíme celými stroužky česneku a zalijeme bílým vínem.

3

Pekáč s masem vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 1,5 hodiny při 150°C.

4

Během pečení poléváme maso výpekem.

5

Půl hodiny před dopečením maso otočíme, aby mělo zlatavou kůrku z každé strany a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept