Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21017

Ingredience

400 g Cibule
1 ks Feferony
1 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl
800 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 243kJ
3% Sacharidy 10 g
11% Tuky 9 g
31% Sodík 616 mg
77% Bílkoviny 43 g

Leskovacká mučkalice postup přípravy receptu:

1

Telecí nebo vepřovou kýtu nakrájíme na menší tenké plátky, které v míse promícháme se solí, pepřem a napícháme je na grilovací jehly.

2

Potřeme je olejem a na grilu opečeme dozlatova. Na pánvi usmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme posekanou feferonku a drobně nasekanou petrželovou nať. Do pekáče vložíme připravenou směs z cibule a feferonky, přidáme maso, které sejmeme z jehel, vše promícháme, podlijeme cca 1 dl vody a necháme zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept