Jednoduchý recept

Osvěžující bujón s droby

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21025

Ingredience

60 g Cibule
50 g Karotka
30 g Kerblík
100 g Kuřecí drůbky
50 g Locika salátová
50 g Pórek
1 špetka Sůl
200 g Telecí koleno
100 g Telecí kýta
10 g Tykev - semena
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 697kJ
3% Sacharidy 9 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 167 mg
40% Bílkoviny 22 g

Osvěžující bujón s droby postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme telecí kolínko, telecí kýtu a kuřecí drůbky. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.

2

Jakmile se začne vařit, přidáme karotku, cibuli, pórek, lociku, kerblík a pár semínek z tykve. Lehce osolíme a vaříme na mírném ohni hodinu a půl.

3

Bujón přecedíme přes jemné sítko a ihned podáváme.

4

Do talíře můžeme dát vařenou zeleninu z bujónu, kterou pokrájíme na malé kousky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept