Jednoduchý recept

Bylinkový bujón

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21027

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Ječné kroupy
50 g Kerblík
30 g Libeček
50 g Locika salátová
20 g Petržel kudrnka
50 g Pórek
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
30 g Řeřicha
30 g Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 408kJ
6% Sacharidy 21 g
1% Tuky 1 g
5% Sodík 103 mg
9% Bílkoviny 5 g

Bylinkový bujón postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme celou cibuli, růžičku kerblíku, pokrájený pórek, posekanou lociku, řeřichu, libeček, šťovík a hrst perlových krup. Zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Jakmile se začne vařit, zmírníme oheň a vaříme pomalým varem půl hodiny.

2

Scedíme přes jemné sítko, zeleninu s bylinkami pokrájíme nadrobno a podáváme zvlášť. Bujón ozdobíme sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept