Jednoduchý recept

Obyčejná zavářka do čirých polévek

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21028

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 971kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
602% Sodík 12 g
25% Bílkoviny 14 g

Obyčejná zavářka do čirých polévek postup přípravy receptu:

1

Do mísy rozklepneme vejce a žloutky. Šlehačem nebo metlou dobře rozšleháme. Pomalu přilijeme vařící bujón a přecedíme přes jemné sítko.

2

Podlouhlé formičky vymažeme máslem a zavářku do nich nalijeme.

3

Vaříme 15 minut ve vodní lázni. Uvařenou zavářku necháme vychladnout a nakrájíme ji na libovolné tvary (kostičky, kolečka a jiné).

Poznámka

Zavářku vložíme do talíře, zalijeme vývarem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept