Jednoduchý recept

Zavářka s rýžovou kaší

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 31 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 21033

Ingredience

100 ml Mléko polotučné
100 g Rýže předvařená (parboiled)
1 špetka Sůl
25 g Tuk
4 ks Vaječný žloutek slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 717kJ
4% Sacharidy 15 g
13% Tuky 10 g
3% Sodík 58 mg
9% Bílkoviny 5 g

Zavářka s rýžovou kaší postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme podle návodu na obalu a rozmixujeme na kaši. Přilijeme mléko, přidáme špetku soli a žloutky. Vypracujeme těsto, které nalijeme do vymazaných formiček a vaříme ve vodní lázni 15 minut.

2

Vychladlou zavářku krájíme na různé tvary a zavařujeme ve vroucí vodě nebo přímo v polévce jednu minutu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept