Jednoduchý recept

Drůbeží zavářka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 31 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21035

Ingredience

50 ml Bešamel
60 g Kuřecí maso vařené
1 špetka Muškátový oříšek
50 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 547kJ
1% Sacharidy 2 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 130 mg
16% Bílkoviny 9 g

Drůbeží zavářka postup přípravy receptu:

1

Vařené kuřecí maso rozemeleme nebo rozmixujeme.

2

Přidáme vejce a žloutky, přilijeme smetanu a bešamel, ochutíme špetkou soli a mletého muškátového oříšku.

3

Zavářku nalijeme do vymazaných formiček a vaříme ve vodní lázni 15 minut. Necháme vychladnout a nakrájíme na požadované tvary.

4

Zavářku povaříme v osolené vroucí vodě jednu minutu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept