Jednoduchý recept

Vývar s rajským protlakem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 21040

Ingredience

1 ks Cibule
120 g Kuřecí maso vařené
80 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
60 ml Protlak rajčatový
100 g Rýže dušená
225 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 694kJ
7% Sacharidy 25 g
53% Tuky 40 g
18% Sodík 358 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vývar s rajským protlakem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme pokrájenou cibuli a papriku. Necháme zesklovatět a přimícháme vařenou rýži. Chvíli mícháme a poté přilijeme rajský protlak, promícháme a zalijeme vývarem. Povaříme ještě 2 minuty.

2

Do talíře vložíme vařené kuřecí maso nakrájené na kostičky a zalijeme ho vývarem s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept