Jednoduchý recept

Mleté řízky v jogurtu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21041

Ingredience

2 ks Cibule
250 g Hovězí maso mleté
5 dl Jogurt bílý
1 dl Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso mleté
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 765kJ
6% Sacharidy 23 g
64% Tuky 48 g
32% Sodík 647 mg
60% Bílkoviny 33 g

Mleté řízky v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Mleté hovězí a vepřové maso dáme do mísy, přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a housku, kterou jsme si namočili do mléka.

2

Vše důkladně promícháme a připravíme si z masa karbanátky, které obalíme v mouce a na rozpáleném oleji opečeme z každé strany dozlatova.

3

Karbanátky vyndáme a do výpeku vmícháme zbylou mouku, jogurt, drobně posekanou petrželku, pepř a dosolíme podle chuti.

4

Pořádně promícháme, karbanátky vložíme do vzniklé omáčky a vše krátce provaříme při mírné teplotě 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept