Jednoduchý recept

Popelčin vývar

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21042

Ingredience

100 g Kohoutí maso
50 g Lanýž
120 g Rýže dušená
150 ml Víno červené
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 001kJ
2% Sacharidy 8 g
13% Tuky 10 g
53% Sodík 1 g
14% Bílkoviny 8 g

Popelčin vývar postup přípravy receptu:

1

Lanýže nakrájíme na proužky, vložíme do kastrůlku a zalijeme vínem Frontignan. Povaříme 5 minut a scedíme.

2

Do talíře dáme několik proužků vařených lanýžů, přidáme dvě lžíce vařené rýže, lžíci vařeného kohoutího masa a zalijeme horkým vývarem.

Poznámka

Klasický drůbeží vývar, ale z kohouta, si připravíme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept