Zdravý recept

Myslivecký vývar

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21043

Ingredience

80 g Celer bulvový
160 g Ječné kroupy
900 g Koroptev
4 g Nové koření celé
20 g Pažitka
3 g Pepř černý celý
8 g Sůl
1800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
6% Sacharidy 23 g
3% Tuky 2 g
27% Sodík 543 mg
67% Bílkoviny 37 g

Myslivecký vývar postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme očištěnou a vyvrhnutou koroptev, zalijeme vodou, přidáme pepř, nové koření, osolíme a uvaříme doměkka. Koroptev vyjmeme, obereme maso a nakrájíme na kousky.

2

Celer očistíme, nakrájíme na proužky a spolu s kroupami vložíme do vývaru z koroptve a necháme vařit 30 minut.

3

Do talíře dáme lžíci masa z koroptve a zalijeme vývarem s celerem a kroupami.

4

Polévku nalijeme do talířů, posypeme posekanou pažitkou a podáváme teplou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept