Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21047

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
300 g Hovězí maso mleté
0,5 dl Olej Heliol jedlý
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
700 g Vepřové maso mleté
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 456kJ
1% Sacharidy 2 g
36% Tuky 27 g
16% Sodík 317 mg
41% Bílkoviny 23 g

Srbská pljeskavice postup přípravy receptu:

1

Mleté vepřové a hovězí maso dáme do mísy, přidáme nakrájenou cibuli, drobně nakrájené feferonky, utřený česnek se solí, sůl a pepř.

2

Vše dobře promícháme rukou.

3

Když se dobře promíchané maso lehce odděluje od ruky, uděláme si masové placky silné 1 cm.

4

Placky grilujeme na roštu nebo smažíme na rozpáleném oleji v pánvi.

5

Hotové pljeskavice mají zlatohnědou kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept