Netradiční kapr

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytého kapra zbavíme šupin, osolíme a posypeme grilovacím kořením zevnitř i na povrchu, vnitřek vymažeme hořčicí. Okořeněného kapra plníme střídavě vrstvou slaniny, sýra, plátky papriky a cibule a kapsu zašijeme.
  • 2
    Necháme den odležet.
  • 3
    Před pečením poklademe kapra slaninou.
  • 4
    Pečeme hodinu a podléváme.
  • 5
    Nakonec poklademe plátky másla a pokapeme citronem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.