Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2106

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Hořčice
2 kg Kapr obecný
1 kávová lžička Koření grilovací
20 g Máslo čerstvé
1 ks Paprikové lusky čerstvé
100 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 645kJ
2% Sacharidy 6 g
48% Tuky 36 g
21% Sodík 416 mg
121% Bílkoviny 68 g

Netradiční kapr postup přípravy receptu:

1

Omytého kapra zbavíme šupin, osolíme a posypeme grilovacím kořením zevnitř i na povrchu, vnitřek vymažeme hořčicí. Okořeněného kapra plníme střídavě vrstvou slaniny, sýra, plátky papriky a cibule a kapsu zašijeme.

2

Necháme den odležet.

3

Před pečením poklademe kapra slaninou.

4

Pečeme hodinu a podléváme.

5

Nakonec poklademe plátky másla a pokapeme citronem.

Poznámka

z citronu použijeme šťávu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept