Jednoduchý recept

Vývar s opečeným chlebem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 21062

Ingredience

100 g Brukev řepka
200 g Chléb pšeničný (bílý)
2 l Hovězí vývar základní
100 g Karotka
50 g Pórek
50 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 556kJ
5% Sacharidy 17 g
4% Tuky 3 g
42% Sodík 843 mg
17% Bílkoviny 10 g

Vývar s opečeným chlebem postup přípravy receptu:

1

Základní hovězí vývar přivedeme k varu. Přisypeme na kostičky nakrájenou karotku a brukev, přidáme pórek, který pokrájíme na kolečka. Povaříme 20 minut.

2

Bílý chléb nebo veku nakrájíme na větší kostky, na pánvi opražíme, vyskládáme na plech, posypeme sýrem a krátce v troubě zapečeme. Asi 10 minut, dokud se sýr lehce nerozteče.

3

Podáváme zvlášť vývar a zvlášť opečený chléb na dezertním talířku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept