Skotský vývar

140 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
738 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do základního vývaru vložíme skopový krk a vaříme 2 hodiny. Přibližně půl hodiny před koncem vaření přidáme nadrobno pokrájenou zeleninu: mrkev, celer, brukev, cibuli a pórek. Ochutíme pepřem a solí.
  • 2
    Perlové kroupy uvaříme zvlášť v troše vývaru, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Vývar přecedíme, maso z krku obereme a nakrájíme na malé kousky. Do talíře dáme vždy lžíci krup, lžíci zeleniny, pár kousků masa, zalijeme horkým vývarem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.