Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 21064

Ingredience

100 g Brukev řepka
100 g Celer bulvový
50 g Cibule
2 l Hovězí vývar základní
200 g Ječné kroupy
100 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Pórek
300 g Skopová krkovička
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 995kJ
7% Sacharidy 25 g
51% Tuky 38 g
37% Sodík 742 mg
25% Bílkoviny 14 g

Skotský vývar postup přípravy receptu:

1

Do základního vývaru vložíme skopový krk a vaříme 2 hodiny. Přibližně půl hodiny před koncem vaření přidáme nadrobno pokrájenou zeleninu: mrkev, celer, brukev, cibuli a pórek. Ochutíme pepřem a solí.

2

Perlové kroupy uvaříme zvlášť v troše vývaru, scedíme a necháme okapat.

3

Vývar přecedíme, maso z krku obereme a nakrájíme na malé kousky. Do talíře dáme vždy lžíci krup, lžíci zeleniny, pár kousků masa, zalijeme horkým vývarem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept