Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21078

Ingredience

160 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
160 g Těstoviny konzumní
8 ks Vejce slepičí
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 941kJ
5% Sacharidy 19 g
15% Tuky 12 g
46% Sodík 914 mg
23% Bílkoviny 13 g

Vývar s vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky.

2

Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.

3

Vývar ohřejeme k bodu varu.

4

Do talíře vložíme jedno pokrájené vejce, lžíci hrášku, lžíci těstovin a zalijeme horkým vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept