Jednoduchý recept

Polévka Julienne francouzská

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21079

Ingredience

100 g Brukev řepka
50 g Celer řapíkatý
50 g Cibule
1 špetka Cukr moučkový
2 l Hovězí vývar základní
20 g Kerblík
20 g Locika salátová
120 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
80 g Pórek
1 špetka Sůl
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 478kJ
2% Sacharidy 8 g
54% Tuky 41 g
35% Sodík 704 mg
12% Bílkoviny 7 g

Polévka Julienne francouzská postup přípravy receptu:

1

Připravíme zeleninu. Mrkev a brukev pokrájíme na kostičky, pórek na kolečka, cibuli a celer nadrobno, zelí na proužky. V hrnci rozpustíme máslo a přisypeme zeleninu. Přidáme špetku cukru a soli, hrnec přikryjeme a 5 minut dusíme. Zalijeme půl litrem vývaru a podusíme ještě 10 minut.

2

Potom přidáme posekaný kerblík a lociku, zalijeme zbytkem vývaru a povaříme jednu minutu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept