Jednoduchý recept

Ražniči z vepřové panenky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21086

Ingredience

1 ks Cibule
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 325kJ
1% Sacharidy 2 g
22% Tuky 16 g
34% Sodík 673 mg
72% Bílkoviny 41 g

Ražniči z vepřové panenky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti 3 cm. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Špejle si namočíme do vody a až potom maso napichujeme. Mezi kousky masa vždy necháme mezeru přibližně 5 mm.

2

Ražniči grilujeme na roštu rozehřátého grilu. Při grilování maso otáčíme a potíráme olejem. Upečené maso má zlatohnědou barvu.

3

Ražniči podáváme s nakrájenou cibulí na tenká kolečka

Poznámka

Ražniči můžeme připravit i na pánvi na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept