Recept

Vepřová pečeně na bílém víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21091

Ingredience

7 ks Cibule
1 kávová lžička Pepř bílý
4 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
1 kg Vepřové kotlety
1 dl Voda pitná
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 697kJ
5% Sacharidy 18 g
46% Tuky 35 g
32% Sodík 636 mg
96% Bílkoviny 54 g

Vepřová pečeně na bílém víně postup přípravy receptu:

1

Vepřový maso (hřbet) omyjeme, osolíme a opepříme. Vložíme do pekáče, kolem masa poklademe očištěnou cibuli, kterou jsme pokrájeli na silnější kolečka.

2

Roztopíme sádlo a celý vepřový hřbet polijeme. Přilijeme 1 dl vody a během pečení výpekem maso poléváme. Když je maso přibližně po 2 hodinách upečené, polijeme ho bílým vínem a necháme chvilku dopéct pod pokličkou.

3

Maso na víně podáváme s opečenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept