Recept

Kuřecí ražniči s játry

  • Evropa
Palec nahoru
4
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 4 Kuřecí ražniči s játry 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21095

Ingredience

150 g Játra kuřecí
300 g Kuřecí prsa
1,5 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř bílý
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 145kJ
0% Sacharidy 1 g
24% Tuky 18 g
26% Sodík 516 mg
45% Bílkoviny 25 g

Kuřecí ražniči s játry postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso a játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Uzenou slaninu nakrájíme na tenké plátky.

2

Maso, játra a slaninu střídavě napichujeme na špejle a usmažíme je na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova. Během smažení maso na špejli otáčíme.

3

Měkké hotové ražniči osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s chlebem nebo uvařenou rýží.

Komentáře a hodnocení

 
volec
Kuřecí ražniči s játry
Jídlo vypadá dobře

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
4
Palec dolu
0
5
Ověřený recept