Kuřecí ražniči s játry

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
52 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
33 mg
Vápník
9 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso a játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Uzenou slaninu nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Maso, játra a slaninu střídavě napichujeme na špejle a usmažíme je na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova. Během smažení maso na špejli otáčíme.
  • 3
    Měkké hotové ražniči osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s chlebem nebo uvařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
lussinka84
čt 18. 7. 2013
Jídlo vypadá dobře