Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 21101

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kuře
3 dl Mléko - podmáslí
1 dl Olej slunečnicový
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 dl Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,089 kcal
Kilojoule 4 558kJ
2% Sacharidy 8 g
97% Tuky 73 g
47% Sodík 942 mg
159% Bílkoviny 90 g

Kuřecí džuveč postup přípravy receptu:

1

V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí.

2

K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou papriku, a kuřecí vývar z kostí. Vše promícháme a pod pokličkou dusíme do měkka.

3

Porce kuřete dáme do ohnivzdorných misek i s omáčkou.

4

V kysaném mléce si rozmícháme vajíčka, osolíme a rozlijeme do každé misky, které dáme do dobře vyhřáté trouby zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept