Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21106

Ingredience

70 g Brukev řepka
50 g Fazolové lusky zelené
50 g Hrášek
30 g Kerblík
70 g Locika salátová
100 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Těstoviny konzumní
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 730kJ
7% Sacharidy 25 g
46% Tuky 35 g
41% Sodík 820 mg
13% Bílkoviny 7 g

Jarní vývar postup přípravy receptu:

1

Drůbeží vývar přivedeme k varu.

2

Mladou mrkvičku a brukev nakrájíme na delší proužky, lociku na kostičky, posekáme lístky kerblíku, vše nasypeme do vývaru. Přidáme mladý hrášek a fazolky, osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni 25 až 30 minut.

3

Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.

4

Do talíře vložíme vždy jednu vrchovatou lžíci uvařených těstovin a zalijeme horkým vývarem se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept