Jarní vývar

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
584 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží vývar přivedeme k varu.
  • 2
    Mladou mrkvičku a brukev nakrájíme na delší proužky, lociku na kostičky, posekáme lístky kerblíku, vše nasypeme do vývaru. Přidáme mladý hrášek a fazolky, osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni 25 až 30 minut.
  • 3
    Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Do talíře vložíme vždy jednu vrchovatou lžíci uvařených těstovin a zalijeme horkým vývarem se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.